Bilbärgning 24/7

Bilbärgning & vägassistans i Bollnäs, Alfta & Edsbyn

Assistancekåren/Lindbergs Bärgningstjänst AB är en välkänd och pålitlig aktör inom bilbärgningstjänster i Bollnäs, Kilafors, Segersta, Arbrå, Rengsjö, Stråtjära, Alfta och Edsbyn med omnejd. Vi erbjuder omfattande och professionell hjälp vid dikeskörningar, olyckor, punkteringar, bensinstopp och andra akuta situationer efter vägarna.

Bärgning & vägassistans dygnet runt året om

När du hamnar i en nödsituation eller har problem med ditt fordon, kan du kontakta oss på Assistancekåren/Lindbergs Bärgningstjänst AB i Bollnäs för att få hjälp.
Ring oss och ge så exakt information som möjligt om din position, beskriv problemet och eventuella särskilda omständigheter som kan påverka bärgningsarbetet. Vi kommer och påbörjar bärgningsarbetet så snabbt som möjligt.
Vi har en välorganiserad och effektiv beredskap. Våra fordon är moderna och specialutrustade bärgningsfordon som kan hantera de flesta typer fel som kan uppstå med ditt fordon.
När vi anländer till platsen genomför vi en noggrann bedömning av situationen. Sedan utvärderar vi skicket på fordonet, identifierar eventuella säkerhetsrisker och planerar den bärgningsmetod som är mest lämpad för situationen. Säkerheten för både personal och förare är alltid högsta prioritet då arbete efter väg är riskfyllt. Därför vidtar vi alltid extra säkerhetsåtgärder för att minimera riskerna.

Anlita en professionell bärgare

Vår personal är kända för sin professionella och omsorgsfulla hantering när vi hjälper dig. Vi är utrustade med avancerade verktyg och utrustning för att säkerställa att bärgningen utförs smidigt och effektivt. Genom att tillämpa beprövade tekniker garanterar vi att fordonet bärgas på ett säkert och skonsamt sätt.
Personalen är välutbildad, erfaren och experter på att hjälpa dig vidare på din färd. Vi har byggt upp ett gott rykte genom att erbjuda snabb hjälp dygnet runt, året om.

Bärgning – vi hjälper dig på plats

Kan vi inte lösa problemet på plats så transporterar vi bilen till närmsta bilverkstad eller däckverkstad. Vi kan även ombesörja hjälp med hyrbil eller liknande för att du tryggt skall kunna fortsätta din resa.
Kontakta din lokala bilbärgare när du behöver hjälp.
Välkommen till Assistancekåren/Lindbergs Bärgningstjänst AB i Bollnäs